Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen en aanbiedingen! Wees gerust, we zullen je nooit zomaar mailen en je kunt je op elk moment uitschrijven.
E-mailadres
Voornaam
Secure and Spam free...

Inschrijfformulier opleiding holistisch kindercoach

 

Het onderstaande inschrijfformulier en de Algemene voorwaarden vormen tezamen de De Regenboog Academy opleidingsovereenkomst. Door het invullen van het inschrijfformulier en toezending ervan aan De Regenboog Academy, verklaren de contractant (degene die de betalingsverplichting op zich neemt) en de deelnemer (degene die het opleidingsprogramma daadwerkelijk volgt) de Algemene voorwaarden te kennen en te accepteren. Deze voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen de deelnemer, de contractant en De Regenboog Academy, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. De Regenboog Academy behandelt jouw gegevens als strikt vertrouwelijk, deelt deze niet met derden en gebruikt deze alleen voor eigen communicatie, zie ook ons privacybeleid.

De Opleiding Kindercoach vindt plaats gedurende 11 maanden en heeft 8 lesdagen. Zie voor lesplanning:

https://opleiding-kindercoach.com/lesplanning

De kosten voor de opleiding zijn vastgesteld op € 2.999,-  inclusief het examen, het opleidingsmateriaal, een startpakket aromatherapie en de boeken van Anne Marie van Bilsen.

De geslaagde deelnemers ontvangen het erkende De Regenboog Academy diploma.

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de opleiding Kindercoach. De inschrijving is definitief wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Zie hier de toelatingseisen. https://opleiding-kindercoach.com/toelatingseisen

 

De gegevens op het formulier worden ook gebruikt voor jouw diploma

Diploma upload:
Dyslexieverklaring:
Recente (pas)foto:
Ik wil graag in 8 maandelijkse termijnen betalen: neeja

Download hier onze Algemene voorwaarden en Privacybeleid
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.
Ja ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

Wacht na het klikken op verzenden met het wegdrukken van deze pagina tot het formulier daadwerkelijk is verzonden. Je vind hier het bericht dat de verzending is gelukt.
FacebookInstagramTwitterLinkedInYoutubeEmailPhoneEmailFacebook messenger