Inschrijfformulier opleiding Therapeutisch kindercoach

 

Het onderstaande inschrijfformulier en de Algemene voorwaarden vormen tezamen de De Regenboog Academy opleidingsovereenkomst.

Door het invullen van dit aanmeldformulier en toezending ervan aan De Regenboog Academy, verklaren de contractant (degene die de betalingsverplichting op zich neemt) en de deelnemer (degene die het opleidingsprogramma daadwerkelijk volgt) de Algemene voorwaarden te kennen en te accepteren. Deze voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen de deelnemer, de contractant en De Regenboog Academy, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. De Regenboog Academy behandelt jouw gegevens als strikt vertrouwelijk, deelt deze niet met derden en gebruikt deze alleen voor eigen communicatie, zie ook ons privacybeleid.

De opleiding Therapeutisch Kindercoach start direct bij betaling. De opleiding therapeutisch kindercoach systemisch werken heeft 8 praktijklesdagen verdeeld over een studiejaar. De opleiding therapeutisch kindercoach master heeft 15 praktijklesdagen verdeeld over een tot anderhalf jaar.
Zie voor lesplanning praktijklesdagen:
https://opleiding-kindercoach.com/portfolio-item/kosten-en-planning/

De kosten voor de opleiding therapeutisch kindercoach systemisch werken zijn vastgesteld op € 3.249,- en voor de opleiding therapeutisch kindercoach master op € 4.999,-. Beide opleidingslesgelden zijn inclusief: inschrijfgeld, het examen, digitaal opleidingsmateriaal, video trainingen, aromatherapie opleidingspakket, aromadiffuser Rainbow en de boeken: Gevoelige kinderen en Opvoeden in deze tijd.

Indien in termijnen wordt betaald dient men rekening te houden met de volgende extra kosten:
– termijnbetalingen t/m 8 termijnen € 75,-
– termijnbetalingen van 9 t/m 16 termijnen € 150,-
– termijnbetalingen van 17 t/m max. 24 termijnen € 225,-
De kosten zullen worden opgenomen in de termijnbetalingen.

De geslaagde deelnemers ontvangen het De Regenboog Academy diploma.

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de opleiding Therapeutisch Kindercoach. De inschrijving is definitief wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Zie hier de toelatingseisen. https://opleiding-kindercoach.com/toelatingseisen

  De gegevens op het formulier worden ook gebruikt voor jouw diploma.

  Ik meld me aan voor de opleiding Therapeutisch Kindercoach: systemisch - september 2021master - september 2021lichaamsgericht - april 2021
  Dyslexieverklaring:
  Recente (pas)foto:
  Ik wil graag de lesmappen bestellen. Indien je in termijnen wilt betalen zullen de kosten voor de lesmappen hierin opgenomen worden. neeja
  Ik wil graag in maandelijkse termijnen betalen: neeja
  Geef hier aan in hoeveel termijnen je wilt betalen (max. 24 termijnen).
  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.
  Ja ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
  Wacht na het klikken op verzenden met het wegdrukken van deze pagina tot het formulier daadwerkelijk is verzonden. Je vind op deze plek ook het bericht dat de verzending is gelukt.

  Naar het leerplein